LSRS Teritoriu

LSRS TERITORIU

LSRS Teritoriu este o inițiativă a Ligii Studenților Români din Străinătate ce are ca scop extinderea și consolidarea echipei și a activităților LSRS în întreaga țară, prin dezvoltarea de proiecte specifice și identificarea de reprezentanți LSRS în orașele din România.

Reprezentanții LSRS locali acționează ca punct de legătură între LSRS, studenții și absolvenții români cu studii în străinătate din orașul respectiv și tinerii interesați în studiul peste hotare. Aceștia reprezintă LSRS în cadrul evenimentelor locale și facilitează derularea proiectelor naționale LSRS prin colaborarea cu părți terțe pe plan local.

Tinerii interesați să se implice în acest proiect, sunt invitați să completeze Formularul de înscriere, sau să își exprime disponibilitatea prin transmiterea unui e-mail la [email protected]

Persoanele care au recomandări de tineri care se încadrează în profilul Reprezentanților locali LSRS sunt rugați să transmită aceste recomandări completând Formularul de recomandare, sau transmițând un e-mail la [email protected] Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați prezentarea proiectului:

Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați prezentarea proiectului:

"

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.