Parteneriat Kaufland

PARTENERIAT KAUFLAND

Împreună, recunoaștem excelența!

Kaufland România și LSRS își reafirmă angajamentul de a aduce mai aproape educația din străinătate.

Începând cu ediția din 2016 a Galei anuale LSRS, Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) și Kaufland România derulează împreună o serie de proiecte educaționale dedicate studenților români din Diaspora.

Aceste programe, care se află sub egida Kaufland și LSRS urmăresc două obiective strategice, care se integrează eforturilor comune legate de încurajarea și informarea cu privire la oportunitățile de studiu în străinătate și, mai ales, încurajarea şi facilitarea întoarcerii acasă sau spre casă a celor mai buni studenți români din diaspora.

”Ne bucurăm că avem ocazia să oferim sprijin tinerilor români, facilitându-le accesul la educație internațională în universități de prestigiu. Susținem performanța și apreciem efortul acestor tineri care caută să atingă excelența în educație, de aceea suntem deciși să îi susținem. Programul s-a dovedit a fi o inițiativă reușită și bine primită de tânăra generație.”

Raluca Alexandru, Coordonator Brand de Angajator, Kaufland România.

 

”Colaborarea cu Kaufland înseamnă colaborarea cu o echipă de profesioniști care știu foarte bine ce vor să obțină și fac totul pentru a își duce la îndeplinire planul. Alaturi de Kaufland România am reușit să punem încă o cărămidă la dezvoltarea tinerilor români prin programul Fondul Educațional Românesc. Totul a fost posibil datorită interesului comun pentru educație de calitate în rândul studenților români.”

George Tecușan, Secretar General, LSRS

Fondul Educațional Românesc

Un prim demers a fost implicarea în proiectului Fondul Educațional Românesc (FER), prin care au fost oferite burse de studiu celor mai buni studenți români care își doreau să aprofundeze studiile academice la universități de prestigiu din spațiul germanofon. Succesul programului s-a reflectat în numărul mare de aplicații primite care au fost apoi triate și au condus la o primă serie de șase bursieri care au beneficiat de suport financiar.

 

Află mai multe detalii aici:

http://www.lsrs.ro/fondul-educational-romanesc

Gala LSRS 2017

“Gala LSRS 2017”- cel mai mare eveniment organizat anual de Liga Studenților Români din Străinatate s-a bucurat de asemenea de susținerea oferită de Kaufland România. Mult așteptatul eveniment a adunat pe 5 ianuarie 2017, numeroase personalități de marcă ale societății românești, diplomați, reprezentanți ai societății civile, oameni din mediul public sau privat, cu scopul de a premia studenții și absolvenții români din străinătate care au înregistrat de-a lungul anului 2015-2016, rezultate remarcabile în diferite domenii de activitate. Astfel, în calitate de partener principal, Kaufland Romania s-a alaturat eforturilor LSRS de recunoaștere și premiere a meritelor comunităților de studenți români de peste hotare.

 

Află mai multe detalii aici:

http://gala.lsrs.ro/gala-2017-2/

Gala LSRS 2018

Pentru cea de a noua ediție a Galei LSRS care va avea loc pe 4 ianuarie 2018 în București, Kaufland Romania va fi din nou unul dintre principalii parteneri ai evenimentului, susținând astfel alături de LSRS, premierea tinerilor cu rezultate deosebite. Anul acesta este cu atât mai special cu cât vom sărbători împreună nouă ani sub semnul voluntariatului, nouă ani de proiecte și realizări cu și pentru studenții români din afara granițelor României.

 

Află mai multe detalii aici:

http://gala.lsrs.ro/gala-lsrs-2018/

Bursă de studii

Dorința de a investi în educație și determinarea tinerilor români de a obține performanțe chiar și dincolo de granițele țării, a determinat Kaufland România să lanseze programul “Burse de studii private”, continuare a proiectului FER. Acesta este destinat în totalitate tinerilor români, vorbitori de limbă germană care studiază în cadrul unei instituții de învățământ superior din spațiul germanofon (Germania, Elveția, Austria) și cu rezultate academice și activități extracurriculare deosebite.

Programul oferă multiple beneficii precum: suport financiar, posibilitatea de dezvoltare în cadrul principalelor departamente ale companiei pentru a înțelege rețeta de succes a unui retailer internațional dar și oportunitatea de a se alătura echipei Kaufland dupa încheierea studiilor.

Pe parcursul anului 2017 LSRS a fost alături de Kaufland Romania în a promova programul de burse în toată comunitatea de studenți români de peste hotare. Suntem bucuroși și ne mândrim cu faptul că 2 dintre cei 4 bursieri de anul acesta sunt voluntari LSRS. Este pentru noi încă o dovadă că nu trebuie să ne oprim din ce facem și că trebuie să facem tot ce putem mai bine pentru comunitate.

Mai multe detalii legate de caștigătorii de anul acesta, pot fi găsite aici: http://cariere.kaufland.ro/content/kaufland_arbeitgeber/ro/home/blog/exelenta_academica.html

Programe pentru tineri

Militând pe valorile LSRS, Kaufland România desfășoară în același timp și o multitudine de programe destinate tinerilor români plini de entuziasm, dornici să învețe lucruri noi și aflați în căutare de oportunități de dezvoltare.

Printre programele oferite se numără: “Kaufland Internship Experience”, “Raftul cu experiențe”, “Program de Trainee” sau “Kaufland management program”. Acestea încurajează tinerii să își identifice talentul și propriul potențial, dar în același timp le oferă oportunitatea de a înțelege modul în care funcționează departamentele centrale și procesele prin care Kaufland reușește să ofere servicii de înaltă calitate.

Mai multe detalii despre fiecare program în parte pot fi găsite aici:

http://cariere.kaufland.ro/content/kaufland_arbeitgeber/ro/home/programe-tineri/startul-carierei.html

De asemenea, în calitate de “TOP ANGAJATOR”, Kaufland România se află în continuă căutare de oameni valoroși și implicați, dornici să se alăture echipei.

În acest sens, mai multe detalii despre oportunitățile de carieră pot fi găsite accesând acest link.

Responsabilitate socială

Printre principalele valori în care Kaufland România investește în mod constant se numără responsabilitatea sociala. Având la bază pasiune și devotament, Kaufland desfășoară în acest moment mai multe proiecte prin care urmărește să aducă un impact pozitiv societății românești. Astfel, de la activități ce implică oferirea oamenilor fără adăpost șansa de a avea o locuință decentă, până la investiții în îmbunătățirea calității mediului înconjurător, dar și diverse ințiative în domenii precum: sănătate, educație, sport sau cultură, Kaufland se concentrează pe impactul pe care munca depusă îl are în societate.

Mai multe detalii despre fiecare program în parte pot fi găsite accesând acest link

Certificările Kaufland

Implicarea și angajamentul companiei sunt recunoscute și de diverse instituții care au oferit Kaufland distincții remarcabile de-a lungul timpului. Acestea garantează în special eforturile pe care compania le face pentru a asigura un climat de lucru plăcut și propice dezvoltării profesionale a angajaților, dar și încrederea pe care aceștia o manifestă față de locul de muncă.

Mai multe detalii veți găsi accesând acest link.

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.