LSRS este primul pas al oricarui tânăr român interesat să-și continue studiile în afara României.

LSRS este o platformă de comunicare și sprijin reciproc pentru membrii săi. Comunicarea se desfășoară fie online (prin forumul LSRS, paginile de Facebook și rețeaua de bloguri), fie offline, prin evenimentele din România și din 39 de filiale în întreaga lume. Printre cele mai cunoscute evenimente și proiecte organizate de noi amintim Gala LSRS (luna ianuarie a fiecărui an), Caravana LSRS, Caravana Online LSRS, Hai Acasă!, Go Study, România Jună și SMART Diaspora.

LSRS aduce în prim-planul opiniei publice tineri valoroși educați în străinătate, dar și în țară, ca modele de profesionalism și competență. În acest sens, Liga organizează proiecte ca Gala Studenților Români din Străinătate.

De asemenea, LSRS oferă consultanţă academică tinerilor români care doresc să-și continue studiile în străinătate. Prin facilitarea legaturilor cu cei care deja au plecat, precum și prin dezvoltarea unor ample platforme online (Go Study, Wiki LSRS), organizaţia este o punte între România și lumea academică de peste hotare.

Dacă vrei să afli mai multe despre proiectele noastre, te rugăm să vizitezi secțiunea Evenimente și paginile filialelor.

Pentru informații despre beneficiile de care au parte membrii LSRS, te invităm să consulți pagina Beneficii.

Meniu