Completează sondajul LSRS și participă la Tombolă

  1. Acasă
  2. Știri
  3. Completează sondajul LSRS și participă la Tombolă

Sondajul LSRS 2022

Liga Studenților Români din Străinătate derulează acest sondaj la fiecare doi ani pentru a avea o imagine mai clară asupra comunității studențești de peste granițe. Astfel, ne putem ajusta eforturile pentru sprijinirea ei în direcția potrivită.

Fie că ești sau nu membru al organizației noastre, opinia ta despre experiența pe care ai avut-o la studii în afara României, dar și despre România, este foarte importantă atât pentru noi, cât și pentru organizațiile noastre partenere, alături de care construim o imagine vie și activă a României în întreaga lume.

Află mai multe despre sondaj

Prin completarea sondajului, nu numai că ne ajuți să îți înțelegem nevoile ca să contruim proiecte cu impact real în comunitatea studenților români din străinătate, dar ai și șansa de a câștiga un premiu în cadrul Tombolei Sondajului LSRS!

Tombola se desfășoară în perioada 23.05.2022 – 17.06.2022 prin intermediul paginilor de social media alea LSRS, iar premiile constau în 20 de vouchere Amazon a câte 20 de euro.

Participarea la TOMBOLĂ este gratuită pentru orice persoană fizică care îndeplinește
următoarele condiții:

  • are vârsta minimă de 18 (optsprezece) ani
  • completează sondajul Ligii Studenților Români din Străinătate în colaborare cu IRES
  • este student român în străinătate sau ERASMUS
  • finalizează completarea sondajului inclusiv adresa de email și numărul de telefon

Stabilirea câștigătorului se va face la data de 24.07.2022 prin alegere aleatorie. Pentru mai multe detalii despre tombolă, citește regulamentul complet.

Meniu