REDIRECŢIONEAZĂ 2% din impozitul pe venit către LIGA STUDENŢILOR ROMÂNI DIN STRĂINĂTATE pentru proiectele noastre de dezvoltare a României!

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune direcţionarea a 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizaţie non-guvernamentală (asociaţie, fundaţie etc.) doreşte. Practic în acest fel dvs. transmiteţi statului modul în care doriţi să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit. Redirecţionarea este gratuită, adică nu duce la nici o cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv. Suma NU reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, ci este o parte a bugetului de stat care este direcţionată de către fiecare cetăţean în parte către sectorul neguvernamental.

Dacă doriţi ca, prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-ati plătit statului pentru salariul din anul 2018, să sprijiniţi activitatea LSRS, urmaţi în ordine paşii de mai jos și trimiteți formularul până la data de 15 MARTIE 2019.

Toate informațiile sunt disponibile aici.

De ce noi?

  • pentru că ne pasă de viitorul României;
  • pentru că suntem tineri competenți și motivați;
  • pentru că ne dorim să creăm o comunitate ”acasă departe de casă” ;
  • pentru că suntem o organizație cu și pentru studenții români de pretutindeni.