Bucureşti, 23 mai. La început de vară, Liga Studenţilor Români din Străinătate organizează două evenimente pentru dezvoltarea carierei studenţilor şi absolvenţilor români de pretutindeni. Astfel, tinerii interesaţi de o carieră în domeniul consultanţei/ management-ului strategic sau media/comunicare vor avea ocazia să participe la evenimente în cadrul cărora vor interacţiona cu reprezentanţi ai companiilor de top din domeniul vizat, vor lucra timp de o zi alături de experţi consacraţi în domeniu şi vor avea şansa de a câştiga stagii de practică pe durata verii la una dintre companiile prezente în program.
Go4Media. Marţi 21 iunie la „Bucharest Hubb” va avea loc prima ediţie a proiectului Go4Media, în cadrul căruia tinerii interesaţi să îşi dezvolte o carieră în domeniul media / comunicare, se vor întâlni faţă în faţă cu reprezentanţi ai companiilor de top din domeniu. Aplicaţiile pentru eveniment sunt deschise în perioada 15 mai – 20 iunie. Cei interesaţi trebuie să trimită în această perioadă CV-ul şi scrisoarea lor de motivaţie la adresa [email protected] . Află mai multe pe site-ul evenimentului http://go4media.lsrs.ro !
Business Consulting Case Study Event. Ajuns la cea de a doua ediţie, proiectul „Business Consulting Case Study Event” îşi propune să faciliteze accesul la piaţa muncii din România a studenţilor şi absolvenţilor interesaţi de o carieră în consultanţă / management strategic. Pentru a putea participa la acest eveniment, cei interesaţi trebuie să trimită, în perioada 20 mai – 20 iunie, CV-ul şi scrisoarea lor de motivaţie la adresa [email protected]. Află mai multe pe site-ul evenimentului http://bccse.lsrs.ro !
Dezvoltare profesională în România. Atât Go4Media, cât şi Business Consulting Case Study Event, sunt proiecte ale Ligii Studenţilor Români din Străinătate ce reprezintă un pas în lupta împotriva fenomenului de „brain drain” facilitând integrarea studenţilor şi absolvenţilor români pe piaţa muncii din România. Astfel, LSRS demonstrează încă o dată că există posibilitatea dezvoltării unei cariere de succes şi în România şi evidenţiază oportunităţile existente pe piaţă.