LSRS îţi recomandă Born2Succeed, conferinţa anului 2014!

  1. Acasă
  2. Blog
  3. LSRS îţi recomandă Born2Succeed, conferinţa anului 2014!

Ne face placere să te invităm la o conferinţă-eveniment despre succes, interactivă şi plină de energie, care îți va da forța să îți depășești limitele și să ajungi acolo unde îți dorești!

Conferinţa Born2Succeed se va desfășura în weekendul 15-16 martie 2014 la Hotel Marshal Garden și va reuni trei speakeri internationali: Tosin Ogunnusi, Empowerment Coach numărul 1 înMarea Britanie, Ketan Makwana și Justin Devonshire, mentori de business și antreprenori de succes din Marea Britanie.

1947837_10151952489118601_1381185059_nCe poţi învăţa în timpul conferinţei Born2Succeed?

  • soluțiile să îți atingi potențialul maxim să te concentrezi pe obiectivele tale;
  • energia şi motivaţia să obții succesul pe care îl meriţi;
  • idei pentru a fi mai performant şi a-ţi transforma obstacolele în oportunități;
  • forța să-ti depăşeşti propriile barier şi auto-limitări, astfel încât să obţii rezultate ce nu le-ai considerat vreodată posibile!

Alături de Tosin Ogunnusi, Empowerment Coach numărul 1 înMarea Britanie, vei participa la un workshop de board-breaking, adică vei sparge o placă de lemn cu mâinile goale, o experienţă incredibilă ce te va ajuta să treci peste orice obstacole care stau în calea succesului!

Scopul evenimentului Born2Succeed este săformeze o comunitate de profesioniști ambițioși și tineri cu aspirații înalte, care să primească apoi susținerea colegilor și a speakerilor în dezvoltarea lor personală şi profesională.
OFERTA specială pentru comunitatea LSRS

Vrem să-ţi facem decizia şi mai uşoară, astfel încât să ne vedem acolo în numar cât mai mare.
Trimite un email la adresa [email protected] cu subiectul „Born2Succeed – discount LSRS” şi vei primi un cod promo cu ajutorul căruia beneficiezi de un discount de 20% din preţul afişat pe site-ulBorn2Succeed.

Primele 10 persoane care se înscriu prin intermediul LSRS vor beneficia de o sesiune de mentorat gratuită cu Ketan Makwana, antreprenor de succes, speaker internaţional şi business mentor, care a pus bazele unui proiect susţinut de primul-ministru David Cameron. Este o sansă incredibilă de a te conecta cu un antreprenor în serie din Marea Britanie şi a-i afla toate secretele succesului!

Fii printre primele 10 persoane care se înscriu şi ai deja un avantaj în plus faţă de toţi cei prezenţi la conferinţă, este o ocazie ce nu trebuie ratată!
Dacă există un eveniment la care nu ar trebui să lipseşti în 2014, ei bine, acesta este, cu siguranţă, unul dintre ele.

Mai multe informaţii despre speakeri şi eveniment poţi găsi pe site-ulwww.born2succeed.ro, iar noutăţi despre conferinţă poţi găsi pe www.facebook.com/Born2SucceedRomania.