Dragi prieteni,

Vă invităm să „răsfoiți” newsletter-ul LSRS, ediția lunii octombrie 2013. În acest număr, veți regăsi articole și știri despre evenimentele și proiectele LSRS și ale filialelor LSRS, precum și interviuri cu voluntari de excepție ai Ligii.

Gala LSRS 2014Veți putea citi un editorial despre internship, un interviu cu cu Alexa Sferle, care a participat cu succes la evenimentul de cariere „Hai Acasă!” (ediția 2013), respectiv cu Laura Becheru – voluntarul lunii octombrie.

Newsletterul poate fi citit la acest link, iar pe noul site LSRS vei regăsi articolele integrale, la secțiunea blog.

Dacă ai studiat în străinătate în anul academic 2012-2013 și ai rezultate academice și extra-curriculare remarcabile, înscrie-te în competiția „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate”! Așteptăm CV-ul tău și o scurtă autodescriere la adresa [email protected] sau [email protected] (pentru competitorii Erasmus) până la data de 30 noiembrie 2013!
Recomandă-ne tineri cu rezultate academice deosebite, care ar merita să facă parte dintre premianții Competiției pentru Excelență Academică în Străinătate. Noi îi vom contacta pentru a se înscrie în concurs.
De asemenea, rezervă-ți un loc la Gala Studenților Români din Străinătate, Ediția 2014, completând Formularul de înscriere. Mai multe detalii pe www.gala.lsrs.ro.

Te așteptăm pe 8 ianuarie 2014 la un eveniment de neuitat!

Cu prietenie,
Echipa LSRS