Dragi prieteni,
Vara se apropie cu pași repezi și mulți se gândesc deja la o meritată vacanță. Le urăm succes celor care au examene în această perioadă și multă inspirație celor care-și pregătesc lucrările de absolvire.
Vă invităm să citiți numărul din mai al Newsletter-ului LSRS și să descoperiți un editorial despre stagiile de practică, la care mulți tineri se gândesc în această perioadă. Veți putea de asemenea să aflați ce proiecte au mai avut filialele LSRS în lunile aprilie și mai și îi veți cunoaște pe trei dintre cei mai activi voluntari LSRS.
Caravana LSRS este deja pe drum, tineri cu experiență academică internațională mergând în mai multe orașe din țară pentru a le da informații practice și detaliate despre studiul în străinătate elevilor și studenților interesați de această oportunitate. Programul complet al seminariilor din cadrul Caravanei LSRS îl puteți găsi AICI.
La începutul verii te așteptăm și la „Hai Acasă!”, un eveniment de cariere, destinat exclusiv tinerilor care studiază sau care au studiat peste hotare. Acesta va avea loc la București în data de 20 iunie și va reuni companii de prestigiu, care doresc să-și promoveze ofertele profesionale în rândul tinerilor cu experiență internațională. 
Înscrierile vor începe în curând așa că rămâi aproape! Detalii despre ediția anterioară pot fi găsite AICI
Cu prietenie,
Echipa LSRS