O nouă federație se alătură proiectului „Tribuna Studentului”

  1. Acasă
  2. Blog
  3. O nouă federație se alătură proiectului „Tribuna Studentului”

Asociația Student Sport organizează la Baia Mare „Tribuna Studentului”, cu ocazia amicalului dintre România și Germania, ce va avea loc pe 28, respetiv 29 martie 2014 la Baia Mare la Sala „Lascăr Pană”.

Federația Română de Handbal s-a alăturat proiectului „Tribuna Studentului” și oferă 50 de locuri pentru susținătorii echipei naționale. Distribuirea locurilor în sectorul special amenajat  se va face pe bază de înscriere la link-ul :

https://docs.google.com/forms/d/1ntVNvVsUrzAiAHqYwpP7LdFwWmQrfyfZMm4A894BWHM/viewform.

Se vor pregăti coregrafii speciale, cu scopul de a demonstra că studenții sunt  cea mai activă galerie. Tuturor celor care vor face parte din Tribuna Studentului le oferim apă, sandvișuri, iaurt și bandane Coca-Cola.

Narcisa Lecușanu, fosta jucătoare în naționala de handbal a României și actual vicepreședinte FRH, a declarat că susține demersul „Tribunei Studentului” și că încurajează toți tinerii să participe la cât mai multe evenimente sportive: „Mi se pare o idee extraordinară, pentru că în acest mod poate reușim să aducem mai mulți studenți și tineri în tribunele handbalului, deoarece eu cred că în România, handbalul este cel mai iubit sport colectiv.” Aceasta a dorit să transmită și un mesaj tinerilor studenți pasionați de sport:  „Cei care sunt implicați în sport să îl facă în continuare și să devină cadre didactice extraordinare și cu multă răbdare deoarece avem nevoie de ei în toate disciplinele, iar cei care nu practică niciun sport de performanță să vină alături de cei care fac sport de înaltă performanță și să îi sprijine.” Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a completat: ”Federația Română de Handbal are nevoie de susținerea studenților din România, de cei care vor conduce România.”

Pe 19-20 aprilie 2014, Tribuna Studentului va fi prezentă și la Fed Cup, la meciurile dintre România și Serbia. Dacă România va ieși învingătoare, va intra după 15 ani în Grupa Mondială II a Fed Cup.

CONTACT:

Adrian Socaciu

Narcisa Lecușanu

Fondator Student Sport

Vicepreședinte FRH

[email protected]

[email protected]