O saptamana minunata !!! Nici nu as putea spune ca a fost altfel ! Bruxelles, un oras in care ploua cat se poate de des, a fost lovit de un curent anticilonic si ne-am bucurat de soare, putina cladura si seri racoroase cu cer instelat cu rar poti vedea.
Privind prognoza meteo, deja mi-am vazut hainele groase in fundul dulapului uitate pana la toamna. Unii ar spune : cu o floare nu se face primavara !!! Dar cu doua ?? E drept, gradina radiaza de frumusetea florilor care si-au permis sa iasa la lumina soarelui, dar sa stiti ca iarna inca nu a fost mancata de lup. Cu toate ca e inca prezenta prin ploile care se anunta – ca asa e iarna in Belgia, ploioasa, nu cu zapada pana la genunchi ca la noi acasa – am fentat-o si am iesit la soare marti la pranz si am facut putina plaja luand pranzul. Am avut parte de un curs de o ora la amiaza, curs care se poate lungi la maxim si… chiar atunci mi-am zis in gand : are a fie frig din nou si eu sa stau inchisa intre patru pereti cu creionul in mana ?? Nici vorba !! trebuie sa profit de toate pauzele de azi..si Slava Domnului ca au fost lungi, neasteptat de lungi…parca la fel de lungi ca ziua de marti…nesfarasita. Incepe vesel cu un curs de franceza si se termina trist cu un curs de Etica atat de  plictisitor ca iti trebuie 3 cafele doar sa il vezi pe prof si apoi inca una pentru a putea scrie ceva…
A sa fac un rezumat al intregii saptamani scurte, ma opresc la International Marketing Strategies unde pentru unii colegi « the prices are expensive ». La o asemenea « metafora » m-am simtit in bucatarie lovita de o tigaie groasa in care fac foarte rar « des frites ». In cadrul acetui curs ne bucuram in fiecare saptamana de cate o prezentare de FIX 10 minute si de intalniri nenumarate pana cand  proiectul saptamanal al Grupei 8, formata din 9 membri, arata « magnifique ». O super profa ne-a vorbit si acum despre Segmentare, Targeting si Pozitionare, tehnicile vechi si ingropate ale lui Kotler.  Ce merita amintit cu privire la acest curs, este faptul ca fiecare grupa are un mic Babilon in ea. Suntem bine amestecati pentru a se intalni rar persoane din aceeasi tara in cadrul unei grupe….Super super..vrei nu vrei traiasca engleza..cu accent Bruxellois.
In sfarsit e joi, nu se merita sa amintesc despre un curs de franceza nefacut, despre un drum pana la facultate mai mult din obligatie…..Totusi trebuie amintit un lucru : maine am interviu pentru un stagiu si daca toate merg ca pe roate, voi avea ce sa va povestesc in urmatoarele luni « calduroase » de vara.
Mda..cred ca ati inteles ca trebuia sa ma rup de lume si sa nu ma mai gandesc la adresa necunoscuta pe care o voi cauta.MAINE !!!