Ma bucur tare mult sa pot sa ies dintre foile oficiale si sa scriu despre alte lucruri si anume : impresii bune si rele de cand nu ne-am mai vazut sau auzit.
E cu adevarat emotionant sa te vezi trecut in semestrul al 2-lea fara sa stii un resultat macar si sa te bucuri de noul orar cand inca nu ai dat ultimul examen din sesiunea Ianuarie…
Mda, sa revenim la impresii : pec and asteptam sa inceapa primul exam déjà ma simteam in saptamana a doua scriind pentru al 4 lea…asa de repede a trecut. Daca as fi scris atunci acest scurt articol, probabil k in loc de virgule as fi scris « stres », dar a meritat. Stresul a fost acolo ca un vant din spate atunci cand fortele proprii erau gata sa cedeze. V-am vorbit de multe ori despre minunatul curs de Marketing si astazi o voi face iarasi, dar la urma ca e mai spumos. J
Am inceput in forta de pe 10 ianuarie fix cu OB-L. Cu un rezumat bine facut si citit numai o data, am fugit la examen, k de obicei intarzii. M-am bucurat tare mult sa ajung la « ora mesei » si sa imi iau portia de subiecte. Cel mai dragut examen-capcana : trebuia sa vorbesc despre mine…nu prea ma pasioneaza, de parca ar trebui sa ma vand pe mine insamiJ)… bucurie mare sa povestesc despre leadership si personalitate pe un caz concret. Apoi am intors foaia sa ved a doua surpriza : un studiu de caz pe care il puteam interpreta avand ca punct de reper orice capitol important din cartzulica.
In ceea ce priveste partea de TP (Travaux Pratiques – Seminar), am primit ca desert un alt studiu de caz : conflicte in organizatii. A fost un examen dragut ;)).
Seria studiilor de caz continua si la Strategie la exact o saptamana.
Si acum partea distractiva : proful de Marketing a fost foarte zambaret inca de la inceputul semestrului si ne-a dat ocazia sa radem si noi la examen (un test grila, A-F si intrebari deschise). A fost dragut, nu stiai ce sa bifezi si ce sa lasi…toate erau adevarate si toate false J), dupa o noapte de studiu intens si o intrebare «Take home » terminata inainte de a da zorile…. »ziureeel de ziua ».
In aceasi saptamana colorata am terminat si proiectul de grup si introspectia si…am luat si doua interviuri..sune complicat dar parcat le-ai face pe toate si ai uita de tot ce inseamna alte obiecte… s-au facut.
Printre toate aceste examene vesele au mai fost si altele  despre care am sa va povestesc in august.. L
Aceasta a fost povestea primei sesiuni din acest an…care a fost presarata pe ici pe colo si cu cateva colinde (in decembrie, nu acum) ….mai e un pas si gataaaaa….