Oana Franț, voluntarul lunii Dragobetelui

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Oana Franț, voluntarul lunii Dragobetelui

Oana este este unul dintre cei mai activi voluntari ai Ligii, motiv pentru care a fost aleasă voluntarul lunii februarie, sau al lunii Dragobetelui. Tânără, ambițioasă și foarte activă, ea s-a născut în frumoasa capitală a României, unde a urmatcursurile Facultății de Inginerie în Limbi Străine la Universitatea Politehnica Bucureşti. Datorită pasiunii pentru organizările de evenimente şi în urma implicării ei în LSRS, s-a hotărât să își continue studiile în Elveţia cu un PGD în Events Management, precum şi un Management Training în Spania pe aceaşi direcţie. Acum urmează un masterat în Managementul Mediului şi Dezvoltare Durabilă la Universitatea Politehnica Bucureşti. Pasiunile ei sunt călătoriile, să-și facă prieteni prin lume, precum și design-ul. Dar haideți s-o cunoaștem mai bine într-un interviu acordat Ligii.

Oana FrantDe când eşti în LSRS, ce faci acum în Ligă şi în ce activităţi te-ai implicat de-a lungul anilor?

M-am alăturat LSRS în ianuarie 2012, în organizarea Caravanei, pe poziția de Coordonator-adjunct și am continuat în LSRS Central – Departamentul de Relații Externe. Din cadrul acestui departament m-am implicat în majoritatea proiectelor şi evenimentelor desfășurate în ţară, chiar şi pe durata şederii mele în Elveţia şi Spania, iar de la începutul acestui an sunt noul Vicepreşedinte Relaţii Externe.

Ce iţi place cel mai mult în LSRS, ce proiecte îţi sunt aproape de suflet :)?

Proiectul cel mai aproape de sufletul meu va rămâne Caravana LSRS, fiind proiectul care m-a introdus în această familie mare şi frumoasă a LSRS. M-a atras de la început prin faptul că putem ajuta atâţia tineri să afle detalii despre studiile în străinătate şi să îi îndrumăm în alegerea drumului potrivit pentru fiecare dintre ei. La fel de dragă îmi este şi Gala LSRS pe care o văd ca pe unul dintre cele mai importante evenimente din România, cuputerea de a îmbunătăți lucrurile în ţara noastră, prin intermediul voluntarilor LSRS și altuturor tinerilor extraordinari pe care îi promovăm şi care rămân alături de LSRS.

Eşti voluntarul lunii februarie, ce înseamnă acest lucru pentru tine?

Sunt foarte bucuroasă pentru această nominalizare şi țin să le mulţumesc tuturor celor care s-au gândit să mă propună ca voluntarul lunii! LSRS reprezintă pentru mine locul unde am întâlnit nenumăraţi prieteni şi oameni de o calitate excepțională. Este uimitor cum reuşesc aceste persoane doar prin puterile proprii să aducă o schimbare lumii din jurul lor și sunt extrem de bucuroasă să fiu alaturi de ei.

Ce ţi-ai propus pentru anul 2014 în ceea ce priveşte activitatea ta de voluntar în LSRS?

Pentrul 2014 mi-am propus, cu sprijinul echipei Departamentului de Relaţii Externe, care este formată din persoane minunate şi foarte dragi mie, să continuăm să dezvoltăm împreună organizaţia şi să ne implicăm cu toţii în proiectele atât de frumoase şi cu un impact atât de important în societate. De asemenea, abia aştept să cunosc şi să lucrez alături de noii membri LSRS şi alături de cei cu care nu am avut încă ocazia să colaborez.