Oportunitate de carieră prin Teach for Romania!

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Oportunitate de carieră prin Teach for Romania!

Anul acesta, o echipă de oameni entuziaşti aduc în România un program  de leadership development cu impact pe termen lung, în sistemul de învăţământ și asupra educației din România.

macheta anuntTeach for Romania recrutează și pregătește cei mai valoroși tineri români (pentru a deveni  învățători sau profesori model timp de 2 ani în școli cu potențial considerabil de dezvoltare) și îi sprijină pentru a deveni lideri în educație pe termen lung printr-o comunitate de Alumni.

Află mai multe informații despre viziunea și misiunea organizației, profilul unui candidat, cum te pregatește Teach for Romania, care sunt etapele de dezvoltare pe termen lung, precum și detalii privind procesul de selectie, accesând: http://teachforromania.ro/

“Noi credem că fiecare copil are dreptul la o educație excelentă și la oportunități egale de dezvoltare! Credem că parcursul în viață al unui om nu trebuie să fie determinat de mediul în care se naște, comunitatea în care crește și implicit de idealuri limitate. Poți contribui la echitate educațională pentru fiecare copil din România în calitate de invățător sau profesor model, printr-un program de leadership development care începe cu experiența de predare timp de 2 ani într-o școală partenera a organizației noastre.” Aura Stan- Director Recrutare și Selecție.

Valorifică-ți potențialul alături de Teach for Romania și fii TU schimbarea pe care vrei să o vezi în educație! Înscrie-te până pe 18 aprilie!