POLIFEST, evenimentul de referinta al Universitatii Politehnice din Bucuresti!

BANNER POLIFEST_300x250Universitatea POLITEHNICA din București organizează în perioada 9-11 aprilie 2014, a III-a ediție a POLIFEST – eveniment ce se dorește să devină o referinţă – un „brand” recunoscut al Universităţii noastre, la nivel naţional şi internaţional.
Deschiderea evenimentului va avea loc în data de 9 aprilie, ora 10:00, la Rectoratul UPB – Amfiteatrul AN 010 ”Radu Voinea”.
POLIFEST a reprezentat un altfel de contact, o altfel de abordare şi deschidere faţă de mediul economic şi social. În cadrul acestei manifestări vor fi prezente toate părţile interesate de procesul educativ-formativ din Universitatea noastră: liceeni, studenţi, părinţi, personal didactic, firme, autorităţi central şi locale, reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat în ţara noastră. Evenimentul se dorește a fi dedicat atât colaborării dintre mediul academic şi cel socio-economic, cât şi cel mai mare târg de prezentarea ofertei educaţionale a unei universităţi. Pe toată durata manifestărilor, facultățile din cadrul UPB vor participa, cu standuri proprii, la Ziua Porţilor Deschise, ceea ce implică şi vizite în laboratoare sau amfiteatre pentru o cunoaștere cât mai bună a ofertei de studii și a perspectivelor de carieră.