Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate

  1. Acasă
  2. News/Noutăți
  3. Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) anunță lansarea concursului pentru Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate, din cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, ediția a X-a.

Înscrierile au loc între 1 septembrie – 15 noiembrie 2018. Pentru a se putea înscrie pentru una dintre cele șapte categorii ale Premiilor LSRS, orice student sau absolvent român, care a studiat în străinătate pe perioada anului academic 2017-2018 (inclusiv prin programele Erasmus), trebuie să își depună candidatura (numai online).

LSRS oferă posibilitatea ca prin completarea formularului de recomandare, orice persoană să poată nominaliza pentru Premiile LSRS 2019, studenți sau absolvenți români din străinătate. Completați formularul de recomandare de mai jos.

Jurizarea candidaturilor se realizează în două etape: etapa preselecției, în care laureații edițiilor precedente a Premiilor LSRS decid finaliștii pentru fiecare categorie de concurs; și etapa finală, în care juriul, compus din personalități ale mediului academic și societății civile, desemnează câștigătorii Premiilor LSRS 2019.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul celei de-a zecea ediții a Galei Studenților Români din Străinătate, din 8 ianuarie 2019. La eveniment vor participa studenți și absolvenți români, membri ai comunității academice din țară și străinătate, precum și personalități din diverse domenii de activitate. De asemenea, evenimentul va marca celebrarea celor zece ani de activitate ai Ligii Studenților Români din Străinătate.

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați site-ul Galei LSRS, sau vizitați pagina noastră de Facebook.