INTU Romania

INTU

INTU România este o platforma independentă, creată și gestionată de noi, studenții. Promovăm și dezvoltăm conceptul de internship în România si dam companiilor tinerii geniali cu expertiza de care au nevoie. Asociațiile noastre s-au unit sub forma Studenții Români în Alianță, prin care noi îi susținem pe toți studenții români, din întreaga lume. Prin INTU, îți oferim oportunități de dezvoltare profesională, în modul în care îți dorești.

GALA LSRS

GalaLSRS premiază, pe baza unei competiții deschise, studenţii şi absolvenţii din diaspora românească, având ca scop recunoașterea performanțelor lor academice și extracurriculare. Acesta este singurul eveniment național destinat promovării meritelor și valorilor studenților români de pretutindeni. LSRS crede într-o nouă viziune și recunoaște oamenii care inspiră o nouă generație!

Future Skills

Prima conferință Future Skills and Future of Work a dat startul unei serii de 3 conferințe, cu scopul întocmirii unui raport care va conține concluzii și propuneri menite să fie înaintate Ministerului Educației Naționale. Totodată, prin aceste conferințe se dorește și conștientizarea nevoii de schimbare și adaptare a abilităților și competențelor deținute de tineri la viitoarele cerințe ale pieței muncii.

Summer Camp

Prima ediție a Summer Camp-ului LSRS a fost un real succes. Un weekend întreg am petrecut și dezbătut idei pentru tineri la Complexul de Agrement Pădureni, Covasna, alături de studenții români de pretudindeni. În perioada 9-11 august 2019, am organizat cel mai mare eveniment de fun și networking dedicat tuturor studenților români din țară și din străinătate.

Meniu