Recrutare în filiale. Filialele LSRS recrutează!

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Recrutare în filiale. Filialele LSRS recrutează!

LSRS recrutează reprezentanți în Israel, Suedia, Finlanda, Ungaria, Japonia, Irlanda,Turcia și Portugalia!Filialele LSRS Belgia, China, Irlanda recrutează pe pozitii de conducere! Iar filiale precum Norvegia, China, Belgia, Spania, Austria, SUA recrutează pe diferite poziții (consilieri comunicare, proiecte, relații interne, relații externe).

Recutare_Filiale-nouveauDacă te afli la studii sau ești absolvent de o universitate în una din țările de mai sus, te așteptăm în echipa LSRS! Vei avea beneficiile unui network extins de studenți și absolvenți români din toată lumea de care vă puteți folosi pe plan profesional. Mai multe detalii găsești: https://lsrs.ro/cariere

LSRS recrutează reprezentanți în toate țările unde există studenți români. Dacă sunteți interesați să deveniți voluntari pe plan local în țările în care vă aflați, trimiteți un email la [email protected]! Aceste poziții generale sunt potrivite pentru oricine dorește să își dezvolte abilitățile de lider, de comunicare, time management, organizare, dar și altele. Vă așteptăm în echipa LSRS!