Redirecționează 2% pentru LSRS și sprijină viitorul României

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Redirecționează 2% pentru LSRS și sprijină viitorul României

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) participă în calitate de organizație neguvernamentală la programul național privind posibilitatea redirecționării a 2% din impozitul pe venit.

Astfel, a început ediția din 2014 a campaniei „Redirecționează 2% pentru LSRS – Sprijinul VOSTRU, viitorul României!”

Prin mecanismul 2%, Codul Fiscal oferă posibilitatea tuturor contribuabililor să redirecționeze 2% din impozitul pe venit către o organizație non-profit. Utilizarea acestui mecanism este gratuită și are ca scop eficientizarea cheltuirii banilor publici prin implicarea organizațiilor în dezvoltarea societății.

Ce trebuie să faceți?

Dacă doriți să sprijiniți LSRS, completați formularele 200 sau 230 și trimiteți-le prin scrisoare recomandată sau depuneți-le personal la Administrația Financiară din raza domiciliului Dvs. Tot ce trebuie să ştiți despre Campania 2% şi procedeul de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit către LSRS aflați pe: http://www.lsrs.ro/campania-2/. Citiți mai multe despre declarații și descărcați formularele la următoarele link-uri: Formularul 200 și Formularul 230.

Termenul-limită pentru depunerea declaraţiilor 200 sau 230 pentru anul fiscal 2014 este 25 mai 2014.

Cu 5 ani de activitate în 37 de țări și în România, Liga Studenților Români din Străinătate contribuie activ la evoluția societății românești prin programe destinate tinerilor cu studii în străinătate și nu numai. România poate deveni o țară în care toți cei plecați să-și dorească să se întoarcă.

Meritul vostru. Sprijinul nostru. Viitorul României.