SECAAB-UL EVOLUEAZĂ!

  1. Acasă
  2. Blog
  3. SECAAB-UL EVOLUEAZĂ!

Dacă ești student pe profil economic, cu interese sau pasiuni in acest domeniu, probabil ai auzit de Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice Studențești de la Facultatea de Business din Cluj-Napoca. Anul acesta, in ediția a IX-a, am decis să ridicăm ștacheta la un alt nivel! Pe tot parcursul liceului și in multe cazuri și la facultate, accentul se pune pe cercetare cu rezultatul unei lucrări in stil referat. Noi credem că a venit momentul să solicităm, pe lângă cercetare , imaginația, gestionarea resurselor și aplicarea cunoștintelor dobandite pană acum.
Vrei să îți încerci ingeniozitatea in sfera Business?
Ai o idee care crezi că ar putea să spargă piața dar nu ai fondurile sau suportul profesional pentru a o dezvolta?
Vrei să îți facilitezi propria autonomie financiară?
Vrei doar să le demonstrezi celorlalți că printr-un studiu și cercetare amănunțită a pieței poti structura o afacere profitabilă și pe placul tău? Atunci hai la « Cluj-Napoca Students Business Plans » organizat de Asociația Studenților de la Facultatea de Business împreună cu Facultatea de Business și pune-ți la bătaie planul de afaceri. Aici poti câștiga un buget de start și sprijinul unui profesionist pentru dezvoltarea unui simplu plan într-o afacere veritabilă.
Echipele vor fi evaluate în funcție de planul de afaceri dar și de modalitatea de prezentare și promovare a acestuia, pe scurt, cea mai bine « vandută » și gândită idee. În plus de asta, se va ține cont și de pobibilitatea de a implementa această idee, motiv pentru care participanții sunt rugați să își creeze obiective S.M.A.R.T.
Desfășurare
Pe data de 15 mai se va face primirea participanților cu “Seara interculturală de cunoaștere” și o cina asigurată de ASB și Facultatea de Business în Irish and Music Pub , la care fiecare grupă va trebui să prezinte ceva specific locului de proveniență și să ne încânte cu câteva cuvinte despre originea lor.
Urmând ca ziua urmatoare, în 16 mai, să aibă loc desfășurarea evenimentului la Opera Plaza, unde fiecare echipă va beneficia de un stand pe care să iși expună machetele, mostrele, charturile, proiecțiile, etc. prin care să iși susțină cât mai bine prezentarea.
Sâmbată dimineață, pe 17 mai, pentru cei care doresc să iși prelungească șederea în Cluj Napoca, organizăm o excursie gratuită ( transport, intrare în salină + ghid ) la cea mai modernă salină din țară, Salina Turda . Participanții trebuie să precizeze in formularul de inscriere dacă doresc să participe la această activitate. Pentru a îndeplini condițiile de realizare a acestei excursii, trebuie să fie înscriși un număr minim de 10 participanți.
Evenimentul va fi deschis publicului curios la ce idei aduc cu ei tinerii zilei de astăzi, cu accesul gratuit.

         Condiții

 Echipele pot fi compuse din minim un membru, însă noi recomandăm ca acestea să fie formate din 2 persoane, pentru a avea tot timpul pe cineva la stand sau pentru a reuși să descrie simultan planul de afaceri mai multor persoane.

    Taxa de participare este de 50 RON / persoană. În acest tarif participanții beneficiază de :
– Participarea la eveniment ;
– Cazare in căminele studențesti ;
– Cina din “Seara interculturală de cunoaștere” ;
– Masa de prânz din cadrul evenimentului ;
– Excursie pentru doritori la Salina Turda (Transport+Intrare+Ghid) ;
*Ultimele 4 gratuități sunt acordate echipelor formate din maxim 2 persoane. Pentru cele compuse din mai mulți membri, costurile vor fi suportate de fiecare membru suplimentar. Proiectele pot conține un număr nelimitat de membri cu condiția ca și aceștia să fie specificați în lucrare, tarifarea referindu-se doar la membii trimiși să reprezinte planul de afaceri în cadrul evenimentului.
Pentru a indeplini condițiile de participare la eveniment, membrii echipei trebuie :
– să fie studenți la nivel de licență sau masterat ;
– să completeze Formularul de înscriere de pe site-ul nostru www.asbcluj.ro și să îl trimită împreună cu detaliile planului de afaceri specificând materialele și modul de desfășurare a standului până pe data de 7 Mai pe adresa de mail [email protected] ;
ATENȚIE: Locurile de participare pentru echipe sunt limitate!
Vă așteptăm la Cluj !