Simona Halep, un exemplu pentru studenții români din străinătate

  1. Acasă
  2. Uncategorized @ro
  3. Simona Halep, un exemplu pentru studenții români din străinătate

„Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor” (Eleanor Roosevelt)

București, 9 iunie 2014

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) felicită, în numele membrilor săi din întreaga lume, performanțele extraordinare și exemplul de excelență oferit de jucătoarea profesionistă de tenis feminin, Simona Halep.

În viziunea LSRS, parcursul sportiv de excepție prin care se remarcă Simona este rodul unei munci enorme, bazate pe ambiție, perseverență, demnitate, forță, curaj, fairplay, dăruire și modestie. Simona este un exemplu pentru noi toți și pentru societatea românească în ansamblul său nu numai prin meritele remarcabile din teren și prin atingerea podiumului mondial al Women’s Tennis Association, dar și prin modelul de comportament din afara competițiilor sportive.

Astfel, miile de voluntari, membri și colaboratori ai Ligii Studenților Români din Străinătate doresc să își exprime deplina admirație și recunoștință față de Simona și să îi ureze sincere felicitări pentru performanțele sale actuale și viitoare.

Simona, vom fi alături de tine întotdeauna și oriunde există comunități de studenți și absolvenți români în străinătate!

Contact:
Alexandra SASU
Vicepreşedinte Comunicare
[email protected]
0726 339 256

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.
LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.
Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.
LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă