SimPe dă startul înscrierilor!!!

  1. Acasă
  2. Blog
  3. SimPe dă startul înscrierilor!!!

SSESocietatea Studenţilor Europenişti te invită să îţi pui cravata de Europarlamentar! Cel mai mare proiect cu temă europenistică te invită la Cluj-Napoca în perioada 7-13 aprilie 2014!
Simularea Parlamentului European (SimPE) este un proiect naţional aflat la cea de-a şasea ediţie ce îşi propune să familiarizeze tinerii elevi sau studenţi cu procesul decizional din cadrul Parlamentului European.
Proiectul a fost creat pentru studenţii care urmează studii universitare, nivel licenţă şi master, indiferent de universitatea în care studiază sau de specializarea urmată, dar şi pentru elevii de liceu care până în luna aprilie 2013 împlinesc vârsta de 18 ani. În cadrul SimPE, participanţii vor avea ocazia să participe la şedinţe de partid şi de comisii în cadrul cărora se vor dezbate rezoluţii şi proiecte de lege bazate pe probleme actuale în Uniunea Europeană. Astfel, se face o introducere în sistemul de decizie de la nivelul Uniunii. Tema abordată în acest an în cadrul SimPE este Rolul Uniunii Europene ca actor global.

afis SimPE 2014Am dat startul înscrierilor!!!!
Începând cu 3 martie 2014, poţi să te înscri la Simularea Parlamentului European. Înscrierea se va face în urma completării unui formular online, disponibil pe site-ul proiectului, realizarea unui eseu cu temă dată şi plata unei taxe ( 150 RON pentru participanţii din afara Clujului şi 100 RON pentru candidaţii din Cluj) Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul nostru.

Ia-ţi cravata de Europarlamentar şi hai la Cluj!!!