sirop de ceapa…si alte remedii

  1. Acasă
  2. Belgia
  3. sirop de ceapa…si alte remedii

Hey
Dupa o lunga absenta, astazi mi-am propus sa va scriu cate ceva si nu intamplator. E ultima mea zi de vacanta fortata !! am avut o saptamana super, nu a trebuit sa ma pregatesc in graba sa plec la cursuri, sa mananc in timp ce ma imbracam sau sa merg la cumparaturile zilnice. Cine nu viseaza la asa vacanta in mijlocul semestrului ? NIMENI !!
A fost superb sa ma imbrac in graba sa nu pierd metroul care ma « ajuta » sa ajung la timp la unul din cursurile importante, sa nu ma tina proful afara pana la pauza…ca de, deranjez cursul dumnealui, adica pe domnii care sforaie cand se rupe filmul. Asa e cursul de conta de fiecare data, dar totusi perseveram si mergem cu gandul ca va fi mai bine decat le-a fost celor de anul trecut.
Sa revenim la graba, care strica treaba.. mi-am uitat acasa fularul cel mai colorat cu putinta si am racit subit….si de atunci incepe o poveste foarte frumoasa la care va dau doar cuvintele cheie : repos, médecin, antibiotiques, beaucoup du thé… intelegeti voi care sunt…
Inca ma mai chinui sa pun la punct treaba cu graba, dar cred k vor mai trece ani pana ma voi obisnui.
Acum cand va scriu, ma gandesc la muntii nostri incarcati cu zapada, la frigul de-ti ingheata fata si multe alte lucruri care ma fac sa-mi fie dor de ACASA. De doua zile citesc, ascult la radio ca peste tot ninge, ca e alb si cand ma uit afara : nimic. De dimineata era vopsit gardul cu un strat de zapada de un milimetru. L-am zarit din casa ca doar e interzisa iesirea in curte in perioada concediului fortat. Un pic dezamagita de imaginea pe care sfarsitul lui noiembrie mi-o aducea in fata ochilor, totusi mi-am zis : mai exista speranta !! sigur voi face un om de zapada mai scurt cu un cap decat mine (gradina mica, zapada putina – “fameile mare, renumeratie mica, dupa buget J)
Ar trebui sa vorbesc cate ceva despre cursuri, dar ce sa va spun de saptamana asta? Eventual dau forward la e-mailurile pe care le-am primit si eu de la prietenul italian cu care ma inteleg de minune. Intr-unul dintre mesaje scria « c’été la folie ! » si il cred pe cuvant, ieri a trebuit sa stea pe ganduri timp de 8 ore in sala colorata…dar doua le-a chiulit…si tot se plange. Oare de ce ? il voi intreba luni J si daca nu uit, va spun si voua (asta daca nu e secret).
Acum ma duc sa fac dodo ma maine e duminica si trebuie sa fiu fresh pentru Sf Liturghie.
Pupici,
Pe data viitoare !!! daca uit sa scriu, mai trimiteti-mi cate un « rappel »…cu idei, cam ce va intereseaza din minunata capitala a Belgiei..si a UE.