SmartDreamers – cele mai multe joburi pentru tinerii din România!

  1. Acasă
  2. Blog
  3. SmartDreamers – cele mai multe joburi pentru tinerii din România!

Luna martie aduce nu doar primăvara calendaristică, ci și un suflu nou pe piața muncii din România. SmartDreamers înseamnă cele mai multe joburi pentru tinerii din România. Indiferent de experiența avută, dacă ai între 18 și 30 de ani, noua platformă de recrutare smartdreamers.com îți oferă cele mai mari șanse de angajare, pe un domeniu care te interesează, te atrage sau ți se potrivește.

Echipa SmartDreamers (1)Noua platformă de joburi SmartDreamers e șansa ta pentru o carieră de succes

Pe www.smartdreamers.com ai șansa de a alege dintre sute de locuri de muncă permanente, temporare, internship-uri și freelance. De exemplu, poți opta pentru un post permanent de Technical Development Specialist la Electronic Arts (EA – creatorii cunoscutelor jocuri Fifa) în București, un post de Sales Analyst la Cluj-Napoca, în cadrul Emerson România, un job permanent de Design Engineer la Takata, în Arad sau pentru un post de Java Developer la Iași, pentru AquaSoft. SCC România pune la bătaie un post permanent de Asistent Resurse Umane la Bacău, în timp ce candidații din Timișoara pot aplica pentru postul de ABAP Consultant la SAP România. Tjobs Recruit caută un Marketing Manager la Târgu-Mureș, iar la Craiova e disponibil și un job de IT Desktop Support Technician la Ubisoft. Nu lipsesc nici joburile externe, precum internship-ul oferit de AIESEC pe postul de Profesor de Engleză în Krasnodar, Rusia.

Joburile sunt, așadar, complexe și potrivite unui număr foarte mare de tineri, în funcție de aptitudini și experiență.Completarea CV-ului e ușoară și conexiunea dintre tine și companiile angajatoare este simplificată printr-o serie de algoritmi, unelte și funcționalități inovatoare menite să le faciliteze angajatorilor găsirea candidatului ideal.

“La finele lui 2012 am început să lucrăm la primele schițe ale platformei smartdreamers.com. Ne-am setat ca obiectiv să simplificăm conexiunea dintre companii şi candidaţi. Astfel, am alcătuit o echipă tânără, formată din foști angajați și angajatori în diverse domenii de activitate, precum HR, IT, vânzări sau marketing. Modelul nostru de business ne permite să susținem postarea gratuită a joburilor. Din acest motiv, ne dorim ca platforma noastră să devină sursa numarul unu de joburi pentru tineri, fie că sunt la inceput de carieră, fie ca nu au experiență sau că sunt în căutarea unei surse suplimentare de venit”, a declarat Adrian Cernat, CEO SmartDreamers.

Logo SmartDreamersÎn primă instanță, pe site-ul smartdreamers.com se așteaptă înscrierea a peste 150.000 de tineri, indiferent de vârstă și experiență. Fii unul dintre ei și vei putea alege din câteva sute de locuri de muncă din toată țara, de la diverse companii, multe dintre ele de renume internațional (de exemplu: EA Sports, Nestle, Procter&Gamble, Bosch, Millennium Bank, Ubisoft, Evoline etc).