Studentie.ro: „Hai Acasa!” – Eveniment special de cariere pentru tinerii cu studii in strainatate

  1. Acasă
  2. LSRS în presă
  3. Studentie.ro: „Hai Acasa!” – Eveniment special de cariere pentru tinerii cu studii in strainatate

In perioada 28-29 iunie, Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) va organiza primul sau eveniment de cariere destinat tinerilor cu experienta de studiu peste hotare. Evenimentul va avea loc la Institutul Bancar Roman din Bucuresti.

Scop si Obiective. Prin acest proiect, LSRS urmareste conectarea studentilor si absolventilor care au studiat peste hotare cu acei angajatori din Romania pregatiti sa investeasca in tineri cu pregatire universitara in strainatate. „Hai Acasa!” vizeaza, asadar, sprijinirea acestor tineri remarcabili in efortul lor de a gasi oferte profesionale atractive in tara si sustinerea companiilor din Romania in recrutarea unor oameni cu un potential profesional ce merita valorificat.

Conditii de participare pentru tineri. Evenimentul este deschis tuturor tinerilor cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani, care se bucura de experienta de studiu in strainatate de minim un semestru academic la o institutie acreditata de invatamant superior si care sunt in cautare de oportunitati profesionale in Romania.

Printre domeniile de activitate vizate se numara:

  • Finante/Asigurari/Audit/Banci/Consultanta/Investitii
  • Electronice/IT/Telecom/Inginerie/Hardware/Software/Suport
  • Marketing/Media/PR/Publicitate
  • Agricultura/Auto/Energie/Industrie/Servicii/Transporturi

Oportunitati pentru angajatori. Sunt invitate la eveniment toate companiile dornice sa recruteze in prezent sau pentru viitorul apropiat studenti si absolventi cu experienta academica peste hotare.

Pe parcursul celor doua zile ale evenimentului, reprezentantii companiilor vor avea ocazia sa-i cunoasca indeaproape pe acesti tineri, sa-si prezinte portofoliile si programele de recrutare, sa incheie acorduri de colaborare cu acestia si, de ce nu, sa reprezinte cu succes renumele companiilor lor ca angajatori de top.

Articol publicat pe Studentie.ro