Din ce în ce mai mulţi tineri români aleg să studieze peste hotare. Liga Studenţilor Români din Străinătate îi susţine în demersurile lor, le reprezintă interesele şi le facilitează oportunităţile de întoarcere acasă şi de implicare activă în dezvoltarea României. Pentru a continua proiectele demarate, LSRS lansează campania Susţine elitele României. Elitele României te susţin!
Bucureşti, 19 aprilie 2011. Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) lansează campania de strângere de fonduri – Susţine elitele României. Elitele României te susţin!, campanie ce vizează redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit către LSRS.
De ce LSRS? Scopul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale şi culturale ale membrilor săi, precum şi de a facilita contribuţia lor la dezvoltarea României. Liga asigură cadrul de organizare reprezentativ al studenţilor şi absolvenţilor români din străinătate, promovând o puternică solidaritate între membri, ca reprezentanţi de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă faţă de perspectivele întoarcerii acasă.
2% pentru LSRS! Donaţia reprezintă un gest generos pentru întreaga comunitate a tinerilor români din străinătate şi aduce o contribuţie importantă la împlinirea misiunii Ligii Studenţilor Români din Străinătate (LSRS). Prin sprijinul donatorilor, LSRS îşi continuă proiectele pentru studenţii şi absolvenţii români de peste hotare, precum şi pentru tinerii români care doresc să dobândească o educaţie la nivel înalt pe plan mondial, prin care să-şi pună în valoare potenţialul şi să reprezinte România cu succes la universităţi de top ale lumii. Pe termen lung, LSRS încurajează întoarcerea spre casă a absolvenţilor români din străinătate, facilitând contribuţia lor la dezvoltarea durabilă a României.
Noi credem în România! Cu ajutorul donaţiilor, mii de tineri români pot fi mai aproape de o educaţie la standarde internaţionale, iar alţii îşi vor putea îndeplini visul de a se întoarce acasă, unde vor pune în practică cunoştinţele şi experienţa dobândite peste hotare.  Pentru a ilustra ideea campaniei, LSRS a creat videoclipul Noi credem în România!, care poate fi vizionat la adresa:  http://www.youtube.com/watch?v=ieEMwTn1xbE.
O noutate printre campaniile de acest gen este LSRS Trust Club (http://www.lsrs.ro/web/Campania-2/Trust-Club-459), prin care cei ce donează 2% din impozitul pe venit către LSRS pot influenţa activitatea Ligii şi modul în care sunt cheltuiţi banii obţinuţi prin donaţiile 2%. Astfel, LSRS devine „meritul tău, sprijinul nostru, viitorul României”!
 
Mai multe informaţii  despre modalităţile de contribuţie se pot găsi la: http://lsrs.ro/web/Campania-2/Cum-donezi–455.