Tineri pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Cultural Românesc

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Tineri pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Cultural Românesc

Implică-te și tu în promovarea culturii românești! Înscrie-te acum la Colocviul C.A.E.S.A.R. “Antreprenoriatul Cultural Românesc în Țară și în Diaspora”.

Liga Studenților Români din Străinătate, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe prin Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, prelungește înscrierile pentru Colocviul C.A.E.S.A.R. „Antreprenoriatul Cultural Românesc în Țară și în Diaspora“. Evenimentul oferă antreprenorilor și tinerilor artiști oportunitatea de a se implica în dezvoltarea antreprenoriatului cultural românesc în țară și peste hotare. Evenimentul va include dezbateri, prezentări și propuneri în cadrul unor grupuri de expertiză, care vor reuni tinerii români creatori, producători și distribuitori de cultură, precum și antreprenori culturali autohtoni cu experiență bogată în domeniu. Pentru a participa, trimite CV-ul tău la adresa [email protected]  până pe data de 12 octombrie 2013.

De asemenea, poți recomanda o persoană calificată în domeniu, prin completarea Formularului de recomandare!

Pentru mai multe detalii privind Colocviul C.A.E.S.A.R. Antreprenoriatul Cultural Românesc acesează site-ul web al proiectului.