Turneul final al Campionatului Universitar de Minifotbal Brașov 4-7 mai!

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Turneul final al Campionatului Universitar de Minifotbal Brașov 4-7 mai!

Primele două echipe clasate din grupele Campionatului Universitar de Minifotbal (Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea „Politehnică” din București, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Universitatea de Vest din Timișoara și Universitatea „Politehnica” din Timișoara) se întalnesc la Brașov, în cadrul Turneului final, organizat de Student Sport, în perioada 4-7 mai.

    Afis BV  Deschiderea oficială va avea loc duminică, 4 mai, odată cu prezentarea echipelor și  tragerea la sorți, fiind urmată de doua zile de competiții intense, în care se vor stabili finalistele de miercuri. In ziua finalei, la baza sportivă FAN SPORT, in incinta școlii nr. 2, sunt programate câteva meciuri demonstrative: „Fotbal Feminin” și „Generația de Aur”, „Legendele Brașovului”, „Dolce Sport”,  la care sunt așteptați sa intre în teren nume mari ale fotbalului românesc precum Jean Vladoiu, Miodrag Belodedici, Costel Gâlcă, Victoraș Iacob, Ciprian Paraschiv, Bogdan Stelea alături de alți jucători reprezentativi pentru fotbalul brașovean. Invitat sa participe la acest eveniment, antrenorul și ambasadorul sportiv Student Sport Viorel Moldovan, a transmis un mesaj de suținere pentru studenți și organizatori: ”Mă bucur că studenții pot participa la campionate universitare de acest gen și sprijin acest demers care stimulează o competiție benefică și deschide porți către un viitor mai bun al sportului românesc. Succes!

    ”Campionatul Universitar de Minifotbal, organizat de Student Sport, e o competiție la care noi, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iași, am muncit foarte mult. Anul trecut am fost vicecampioni, am obținut locul II pe țară, și anul acesta dorim să ocupăm prima treaptă a podiumului. Suntem încrezători și așteptăm cu nerăbdare faza finală de la Brașov”, a declarat cu gândul la Turneul final și Marian Nistor, antrenor-căpitan Univ. Tehnică ”Gh. Asachi” Iași.

    Bilanțul retrospectiv la încheierea celor cinci faze zonale din campionat, disputate în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Târgu Mureș, ne arată că au fost angrenate în această compeție de minifotbal 23 echipe, reprezentând cu succes 10 centre universitare din țară, în total 276 jucatori, 356 de goluri marcate și peste 50 de ore de sport, petrecute în prezența publicului entuziast din tribune, recompensat în pauze cu diverse premii.

    Tribuna minifotbal BvCampionatele Universitare sunt organizate cu sprijinul sponsorilor și partenerilor: Coca-Cola, Cris-Tim, Agenția Națională Anti-Doping, Radio România, Domo, Domeniile Ostrov, eCopier, Fan Courier, Trespass, Intersport, Metrorex, RAT Bv, Phillips, DAC Construcții, Xerox, Lac de Verde Breaza, Primăria Municipiului București, Primăria Municipiului Brașov,  Proedus, Federația Română de Minifotbal, Federația Română de Tenis, ANOSR, UNSR, LSRS, stiriong.ro, și al partenerilor media: Dolce Sport, Prosport, Agerpres, studentie.ro, Sport în România, Vision Media Plus, sportrevolution.ro, onlinestudent.ro, Newsbv.ro, Mix tv.

       Mai multe detalii despre Turneul final, Campionatul Universitar de Minifotbal și Student Sport se află pe site-ul oficial www.studentsport.ro sau pe pagina oficială de  Facebookwww.facebook.com/StudentSport.

  Contact:

Roxana Petrescu– Comunicare                                        Nicolae Negru – Organizare Competitii
mailto:[email protected]                             [email protected]
0728 114 102                                                                                0754950817