Voluntarii din filiale: Miruna Bulik, LSRS Austria

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Voluntarii din filiale: Miruna Bulik, LSRS Austria

Miruna Bulik este voluntar LSRS Austria. După absolvirea Colegiului German Goethe din Bucureşti a plecat în Austria unde este studentă la facultatea de Jurnalism și Comunicare din Viena (specializare PR, studii de piaţă și opinie, cercetare în comunicare). Timpul liber îl dedică proiectelor de voluntariat în care este implicată alături de echipa LSRS Austria și se ocupă de două blog-uri care îi sunt foarte dragi. Dar să o lăsăm pe Miruna să ne spună mai multe despre aceste activități.

Miruna_Bulik

Experienţa LSRS! Cu ce te ocupi și în ce proiecte te-ai implicat în filiala ta?

Sunt membru LSRS filiala Austria începând cu vara anului 2013, iar funcţia pe care o deţin este cea de consilier în cadrul departamentului de Comunicare şi Informare. Pâna acum, am pregătit împreună cu colegii mei primul nostru eveniment în noua formulă a filialei -Party LSRS – Toamna 2013. In paralel, lucrez împreună cu colega mea Sînziana la un proiect menit să ajute cu diferite informaţii studenţii români care vor sa-și continue studiile la Viena. De asemenea, plănuiesc să organizez evenimente de socializare pentru a promova LSRS-ul în Viena şi în ideea de a crea o comunitate de studenţi români cât mai mare. În acelasi timp, încerc să contribui cu idei și să susţin colegii mei din celelalte departamente ale filialei noastre.

Ce îți place în LSRS și cât timp aloci săptămânal activităților de voluntariat?

Îmi place că pot face ceva chiar şi de la distanţă pentru România! Mă bucur să ajut alături de echipa mea la îmbunătăţirea imaginii ţării noastre si poate chiar la dezvoltarea ei. În plus, mi-am dorit să pot ajuta și studenţii care vin în Viena cu informaţii utile şi sfaturi. Nu în ultimul rând, îmi place foarte mult să fac parte dintr-o echipă de studenţi tineri unde atmosfera este una prietenoasă. Momentan îmi dedic în jur de 5 ore săptămânal, dar timpul variază de la o săptămână la alta în funcţie de proiectele pe care le pregătim.

Ai fost aleasă Voluntarul lunii noiembrie în filiala ta, ce înseamnă aceasta pentru tine?

Faptul că am fost aleasă voluntarul lunii mă bucură foarte mult și este o onoare pentru mine. Le mulţumesc colegilor mei pentru acest lucru și sper să organizăm împreună cât mai multe proiecte deosebite.