Voluntarii din filiale: Ramona Tudosa, LSRS China

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Voluntarii din filiale: Ramona Tudosa, LSRS China

Viața a purtat-o pe Ramona pe multe drumuri: s-a născut și a crescut în Piatra-Neamț, jud. Neamț, în prezent locuiește la Roma, Italia, studiază limba chineză și limba portugheză la Universitatea din Leeds, Marea Britanie, iar timp de un an va studia în Beijing, China, ca parte a programului său de licență din Leeds. Vorbește 5 limbi străine și în viitor se va axa fie pe lingvistică, fie pe relații internaționale.

Ramona_Tudosa

Ramona, spune-ne mai multe despre rolul și activitățile tale în LSRS!

În cadrul LSRS Filiala China ocup poziția de Director Comunicare și Informare. Principalele mele responsabilități sunt comunicatele filialei și administrarea paginii de Facebook, însă lucrez de asemenea la un newsletter al filialei, un proiect propriu pe care îl voi realiza de la 0. Totodată, mă voi implica în alte două proiecte la care se lucrează și anume revista și website-ul filialei China.

Pentru LSRS e greu să spun ”Azi mă ocup 15 minute sau 2 ore”. Pentru că îmi place ceea ce fac și cred în misiunea LSRS, nu mă uit la timp atâta vreme cât nu interferează cu studiile.

Ce îți place în LSRS?

Ceea ce m-a atras la LSRS a fost ideea de a uni studenții români aflați peste hotare. În felul acesta, ne menținem vie cultura, tradițiile și limba, și mai mult decât atât, reușim să o și promovăm. Îmi place că fiecare voluntar LSRS sacrifică o parte din timpul său liber și își pune la dispoziția Ligii abilitățile pentru un scop frumos, nobil.

Ai fost aleasă Voluntarul Nou al lunii Noiembrie! Ce înseamnă aceasta pentru tine?

Vestea a fost o adevărată surpriză, nu mă așteptam. Mă bucur foarte mult ori de câte ori sunt apreciată pentru ceea ce fac, iar această încredere trebuie răsplătită cu și mai multă muncă și entuziasm. Vă mulțumesc din inimă!