Voluntarii din filiale: Sînziana Davidescu, LSRS Austria

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Voluntarii din filiale: Sînziana Davidescu, LSRS Austria

Sînziana Davidescu e originară din București. După absolvirea Colegiului German Goethe a decis să-și continue studiile în program Bachelor în științe economice la Viena. În prezent, Sânziana studiază psihologia și se concentrează pe redactarea lucrării de licență.

Sinziana_Davidescu

Povestește-ne despre experiența ta în LSRS! Cu ce te ocupi și în ce proiecte te-ai implicat și cu ce intensitate? 

Am descoperit LSRS în primăvara 2013 când am participat la un eveniment organizat la Ambasada României din Viena, iar în vara acestui an am devenit membru. Până acum, am propus și gestionez un proiect pentru promovarea României în domeniul profesional, lucrez împreună cu Miruna, colega mea, la un proiect pentru ajutarea românilor nou-veniți sau a celor care intenționează să vină în Viena și am contribuit în dezvoltarea altor proiecte din cadrul filialei Austria, care au ca scop promovarea organizației.

Pentru a realiza aceste activități, nu aș putea spune un număr exact de ore. Pe lângă întâlnirea săptămânală cu toți membrii, timpul alocat variază de la o săptămână la alta, în funcție de deadline-urile pe care ni le propunem.

Ce te atrage în LSRS?

LSRS îmi oferă oportunitatea de a păstra o legatură cu România, atât prin ajutarea românilor din Austria cât și a celor de acasă, încercând să promovăm imaginea țării. De asemenea, LSRS îmi oferă șansa de a face parte dintr-o comunitate de români determinați și inteligenți, care lucrează împreună pentru aceleași scopuri. 

Ai fost aleasă Voluntarul lunii noiembrie în filiala ta, ce înseamnă aceasta pentru tine?

Mă bucură mult că eforturile mele sunt recunoscute și că primesc  alături de colegii mei din filiala Austria, confirmarea că lucrurile în ceea ce ne privește încep să se schimbe. Această distincție reprezintă o sursă de motivație și sper ca pe viitor să reușim să dezvoltăm multe proiecte frumoase împreună.

 

Meniu