Voluntarul lunii iunie: Edward Tamaș

poza_etEdward Tamaș este voluntarul LSRS al lunii iunie, făcându-se „vinovat” de contribuția la administrarea și îmbunătățirea site-urilor LSRS. Originar din Târgu Mureș, Edward a fost pasionat încă din copilărie de informatică și tehnologie, iar acum a terminat anul al doilea de licență în domeniul Interactive Multimedia la University of Huddersfield, Marea Britanie. Vă invităm să-l cunoașteți pe Edward în interviul următor.

De când ești în LSRS și ce ai făcut de-a lungul timpului în Ligă?

M-am alăturat Ligii în februarie 2014 și ocup funcția de Director IT. Aici îmi duc mai departe pasiunea prin realizarea și dezvoltarea unor componente pentru site-urile LSRS precum și administrarea acestora. Spre exemplu, un ultim proiect la care am lucrat împreună cu colegul meu de la Direcția IT e harta interactivă a filialelor și reprezentanțelor LSRS:  http://www.lsrs.ro/filiale-si-reprezentante.

Ce îți place cel mai mult în LSRS?

Liga în sine și mulțimea de activități pe care le derulează cu succes sunt toate remarcabile. Am avut ocazia să colaborez cu voluntari din mai multe părți ale lumii și pot să spun că admir dedicația și profesionalismul comunității LSRS și sunt mândru că fac parte din aceasta.

Ai un proiect LSRS preferat? Dacă da, care și de ce?

Îmi place proiectul „Hai Acasă!” pentru că mi se pare important și reprezentativ pentru LSRS. Prin sprijinul oferit în aducerea studenților din străinătate înapoi pe piața muncii din România consider că Liga își îndeplinește obiectivul de a contribui la dezvoltarea țării și ajută la realizarea unui mare pas înainte spre România pe care ne-o dorim cu toții.

Ai fost ales voluntarul lunii iunie. Ce inseamnă acest lucru pentru tine? 

Mă bucur mult și sunt recunoscător că munca mea e apreciată. Mă simt cu atât mai motivat să contribui cel puțin la fel de mult.

 Ai vrea să le transmiți un mesaj celorlalți voluntari LSRS?

Felicitări pentru tot ce ați făcut în LSRS și mult succes și spor în proiectele ce urmează!