Voluntarul lunii lui Mărțișor: Andreea Gonț

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Voluntarul lunii lui Mărțișor: Andreea Gonț

Andreea GontAndreea s-a născut în Pitești, unde și-a petrecut copilăria și a descoperit că viitorul ei îl reprezintă artele vizuale, arhitectura, designul și, nu în ultimul rând, urbanismul. Astfel, Andreea a decis să urmeze  studiile universitare de licență în domeniul urbanismului la Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București, , continuându-și studiile cu un Master în Amenajarea Teritoriului și Dezvoltare Regională, la aceeași universitate. În urma participării la un workshop în cadrul unui program intensiv Erasmus la București, Andreea a descoperit importanța interacțiunilor interculturale și cum mediile diferite de lucru te pot ajuta în dobândirea de noi cunoștinţe. Designer LSRS și membru al echipei de Comunicare, Andreea Gonț este voluntarul lunii martie 2014.

Andreea, de când ești în LSRS și în ce activități te-ai implicat și te implici?

Sunt în LSRS din luna mai 2013, și ocup funcția de asistent grafică și design în cadrul departamentului de Comunicare și Informare. M-am implicat în partea de prezentare și menținere a imaginii LSRS prin diverse materiale grafice de promovare, în cadrul evenimentelor și proiectelor desfășurate de LSRS în această perioadă.

Ce îți place cel mai mult în LSRS și ce proiecte îți sunt aproape de suflet?

Ideea de comunitate, care stă la baza LSRS, este ceea ce apreciez cel mai mult. Îmi place că se creează și se mențin legături puternice, realizându-se astfel o structură de sprijin pentru tinerii studenți. Totodată, consider că gradul de implicare a membrilor LSRS și a tuturor colegilor mei este ceva deosebit și mă inspiră caracterul proactiv al echipei în care lucrez.

Unul dintre proiectele LSRS care mi s-a părut deosebit de util este Mentoratul, pe care l-am recomandat de câte ori am avut ocazia. Mi se pare că valorificarea experienței studenților plecați în alte țări în folosul altor elevi sau studenți care merg pe același drum este o inițiativă admirabilă și încurajatoare.

Ești voluntarul lunii martie. Ce înseamnă acest lucru pentru tine?

Mă simt foarte recunoscătoare și apreciată în același timp. Le mulțumesc și le sunt recunoscătoare celor care m-au propus și m-au ales și sunt fericită că proiectele pentru care am lucrat au fost apreciate.

Ce ți-ai propus pentru viitorul apropiat în ceea ce privește activitatea ta ca voluntar în LSRS?

În următoarea perioadă voi încerca să îmi îmbin activitățile cât mai eficient și să continui să lucrez în echipa de comunicare pentru a contura cât mai bine identitatea vizuală a Ligii și pentru a promova viitoarele proiecte și inițiative.

Meniu