Voluntarul lunii mai: Adelina Merutiu, LSRS Franța 🙂

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Voluntarul lunii mai: Adelina Merutiu, LSRS Franța 🙂

Adelina Merutiu a ajuns în Franța în urmă cu doi ani pentru a-și finaliza studiile de inginerie cu un master specializat în management de proiect, fiind interesată de dezvoltare și inovație. În momentul de față este inginer și gestionar de proiect în cadrul unei companii multinaționale din domeniul transportului feroviar. Aflați mai multe detalii despre Adelina din interviul următor.

 AdelinaMerutiuAdelina, ce ne poţi spune despre experiența ta în LSRS ? Cu ce te ocupi și în ce proiecte te-ai implicat?

Activez în cadrul LSRS din februarie 2014 şi sunt reprezentanta departamentului Relaţii externe din filiala Franţa. Un proiect în care sunt implicată este legat de obţinerea unei finanţări naţionale. Pentru aceasta, am participat la realizarea unui business plan, în cadrul proiectului de parteneriat LSRS Franţa „Înfrăţire Vişeu-Croissy”.

Cât timp aloci săptămânal voluntariatului LSRS?

În general, depinde de necesitatea proiectului. Uneori aloc şi mai mult de 10 ore pe săptămână.

Ce îți place în LSRS?

În primul rând, posibilitatea de a activa în proiecte care implică dezvoltarea României şi promovarea culturii româneşti, iar în al doilea rând, spiritul de echipă şi motivaţia comună  de a realiza proiecte constructive.

Ai fost aleasă Voluntarul lunii mai în filiala ta, ce înseamnă aceasta pentru tine?

Sunt bucuroasă pentru această distincţie! Pe această cale ţin să le mulţumesc colegilor din echipă. Este o satisfacţie şi un exemplu că munca de echipă din cadrul proiectului de finanţare a fost finalizată cu bine.

Un gând pentru voluntarii LSRS?

Un viitor se construieşte prin fapte. Nu ezitaţi să credeţi în ceea ce vă doriţi şi să realizaţi faptele necesare!