Voluntarul lunii martie în filiale: Gabriel Mlesnite, LSRS Germania

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Voluntarul lunii martie în filiale: Gabriel Mlesnite, LSRS Germania

GabrielMlesniteGabriel Ștefan Mlesnite este originar din Maramureș și studiază la Universitatea Ludwig Maximilian din München. Face parte din LSRS din 2013 și îi face plăcere să se implice în evenimente care aduc un folos comunității noastre. Descoperă-l pe Gabriel în interviul următor, un tânăr „ Român 100% și așa voi fi mereu”.

Gabriel, spune-ne cu ce te ocupi în LSRS și în filiala ta?

În prezent sunt Consilier în Departamentul de Dezvoltare și Resurse Umane din cadrul Filialei LSRS Germania. Primul proiect în care m-am implicat în LSRS a fost un proiect de înfrățire a două orașe alături de Filiala LSRS Franța, acesta fiind și primul meu contact oficial cu organizația. Activitatea mea momentan în LSRS constă într-un proiect de colaborare între Filiala LSRS Germania și Filiala LSRS Franța, dar și de îndrumarea noilor voluntari LSRS.

Cât timp aloci voluntariatului LSRS?

Nu pot să dau un număr exact de ore pe care le aloc pentru proiecte deoarece am legat prietenii strânse cu noii colegi și nu ne rezumăm întotdeauna doar la agenda proiectului, ci  ajungem să vorbim cu orele. De obicei, însă,  încerc să aloc 5-6 ore pe săptămână,  dar voluntariatul nu e niciodată ceva fix.

Ce te atrage la LSRS ?

Îmi place la LSRS faptul că pot să fac ceva folositor tinerilor studenți alături de o echipă care are aceleași intenții ca mine. Munca în echipă și conexiunea cu ceilalți studenți din alte țări mă ajută să îmi dau seama că cine vrea să facă ceva în viață va și reuși.

Ce înseamnă pentru tine faptul că ai fost ales voluntarul lunii martie în filiala ta?

Faptul că am fost ales voluntarul lunii martie înseamnă pentru mine foarte mult, îmi dovedește că munca pe care o depun este apreciată și nu e nimic mai frumos decât să vezi că munca ta este apreciată și valorificată.

Care ar fi câteva gânduri pentru colegii tăi, voluntari LSRS?

Gândul meu pentru voluntari este să nu ezite! Să nu ezite să pună întrebări gândindu-se că poate nu sunt bune, și să vină cu idei noi! Fiecare gând e apreciat în LSRS, fiecare idee e bine venită. Meritul voluntarului, sprijinul echipei, viitorul României !