Voluntarul lunii martie în filiale : Irina Sandu, LSRS Danemarca

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Voluntarul lunii martie în filiale : Irina Sandu, LSRS Danemarca

IrinaSandu1Irina Alexandra Sandu are 20 de ani  și studiază Managementul Serviciilor și al Turismului la Lillebaelt Academy din Odense, Danemarca. Irina este o persoană foarte optimistă, fericită ce iubește muzica, filmele și dansul. Se declară o fire ambițioasă și foarte competitivă, fapt care i-a adus numai beneficii, fiindcă se menține întotdeauna activă. Motto-ul Irinei este: “When nothing is sure, everything is possible.”

Irina, ce experiență ai în cadrul LSRS ? Ce responsabilități îți revin în Filiala LSRS Danemarca ?

Fac parte din LSRS Danemarca de aproape un an, iar momentan sunt Prim Consilier de Comunicare și Informare. Proiectele în care m-am implicat au fost Cupa de Minigolf, activitatea de 1 Martie și Motivational Conference with Gert Rune. M-am implicat, de asemenea, în activitatea de reorganizare și restructurare prin care LSRS Danemarca a trecut de la începutul acestui an. Acum lucrăm la un nou eveniment mare, anume BrainNetwork 3.0. În general aloc 3-4 ore săptămânal, uneori și mai mult, depinde de evenimentele și proiectele active.

Ce îți place în LSRS?

În principal îmi plac oamenii. Toți sunt studenți ambițioși care își doresc să se implice în cauze bune și, sunt, așa cum îmi place mie să îi alint, oameni frumoși. Îmi place faptul că avem oportunitatea să lucrăm în echipă, să ne dezvoltăm abilitățile personale, profesionale și să ne mărim network-ul, lucru pe care îl consider foarte important, mai ales într-o societate ca cea daneză.

Ai fost aleasă Voluntarul  lunii martie în filiala ta, ce înseamnă aceasta pentru tine?

Faptul că am fost aleasă voluntarul lunii reprezintă pentru mine o recunoștință a activității desfășurate și mai ales o motivație pentru a ne continua activitatea cu succes. Îi mulțumesc lui Rareș (Coordonator LSRS Danemarca) pentru această oportunitate.

Ce gânduri ai pentru voluntarii LSRS?

Să fie curajoși, să se implice activ în evenimente, să aibă întotdeauna încredere în ceea ce fac și să facă totul cu plăcere și atunci cu siguranță rezultatele le vor aduce satisfacție profesională și personală. Mai ales, să nu uite că ceea ce fac în LSRS, fac în primul rând pentru ei înșiși.