Voluntarul Nou al lunii Aprilie : Nicoleta Costin, LSRS Marea Britanie

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Voluntarul Nou al lunii Aprilie : Nicoleta Costin, LSRS Marea Britanie

Nicoleta studiază Design Grafic în cadrul Universităţii din Hertfordshire, în anul II. Din 2014, tânăra s-a alăturat echipei de marketing a Uniunii Studenților de la universitate și îi asistă la proiectele și evenimentele pe care le organizează, făcând design-uri pentru bannere, postere și alte materiale promoționale. “Este prima dată când designurile mele ajung să fie văzute de atâta lume, este un sentiment extraordinar! “ ne mărturisește Nicoleta. Vă invităm să citiți ce ne-a spus ea despre experiența în LSRS în interviul de mai jos.

NicoletaCostinNicoleta, povesteşte-ne despre experiența ta în cadrul LSRS Marea Britanie!

În filiala UK ocup poziția de Consilier pentru Departamentul de Design. Deși m-am alăturat de curând Ligii, am avut ocazia de a face o diferență pentru un proiect deosebit: Speed Networking (ediția a II-a) și implicit programul de Mentorat. A fost o lună aglomerată, dar rezultatele au fost pe măsură și tot efortul depus a meritat. Sunt mândră de toată echipa noastră!

Cât timp investeşti ca voluntar LSRS?

Nu cred că există un număr fix de ore pe săptămână. Încerc să ajut ori de câte ori este nevoie, atât cât îmi permite și timpul. Mai ales în Departamentul de Design, e nevoie de dedicație ca să ajungi la rezultatul dorit. Poate fi vorba de câteva ore într-o zi, 10 minute acum, jumătate de oră seara sau câteva ore în șir; important este să fii flexibil și să-ți facă plăcere.

Nicoleta, ce îți place în LSRS?

Ce îmi place în LSRS… Cu siguranță, dedicația și entuziasmul tuturor sunt primele lucruri pe care le-am observat la toți membrii echipei încă din primele zile. Acesta este un aspect pe care pur și simplu nu-l poți trece cu vederea!

Ai fost aleasă Voluntarul  Nou al lunii aprilie în filiala ta, ce înseamnă aceasta pentru tine?

Un început promițător, care mă face mândră să spun că fac parte din LSRS și mă motivează să continui!

Ce gânduri ai pentru voluntarii LSRS?

Să nu lăsați niciodată să vă piară entuziasmul și dedicația pe care le aveți pentru LSRS, este un lucru deosebit fără de care LSRS nu ar fi ce este astăzi!