Voluntarul Nou al lunii Decembrie din filiale: Cristina Badin, LSRS Olanda

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Voluntarul Nou al lunii Decembrie din filiale: Cristina Badin, LSRS Olanda

CrsitinaBadin
Cristina Badin este studentă în anul al III-lea la Universitatea de Stiinte Aplicate din Haga și urmează cursurile Academiei de Studii Europene. Este pasionată de studierea și analizarea relațiilor internaționale și își dedică o mare parte a timpului liber acestei activități.
Experiența LSRS! Cu ce te ocupi și în ce proiecte te-ai implicat?
M-am alăturat echipei din Olanda cu puțin timp înainte de sărbătorirea Zilei Naționale. Astfel, împreună cu restul echipei, am reușit să facem cunoscute atât portul național, cât și istoria din spatele zilei de 1 Decembrie.
Momentan încercăm împreună să sporim vizibilitatea filialei din Olanda. În felul acesta, sperăm să putem ajunge la cât mai mulți studenți români cu aceeași viziune, să putem dezvolta filiala și să putem demara mai multe proiecte în cadrul anului 2014.
Cât timp aloci săptămânal voluntariatului LSRS?
În afara ședințelor, timpul alocat variază în funcție de dimensiunile proiectelor. Sunt nerăbdătoare cu privință la anul 2014, an în care sper să aloc cât mai mult timp LSRS și proiectelor în cadrul organizației. Privesc acest lucru ca pe o investiție excelentă, atât în viitorul meu, cât și în cel al României.
Ce îți place în LSRS?
Am decis să mă alătur echipei deoarece rezonez întru totul cu LSRS și cu viziunea referitoare la viitorul României. LSRS îmi aduce aminte de eforturile întreprinse de tinerii pașoptiști, de Societatea Studenților Români de la Paris și alte astfel de societăți. Consider că, alături de LSRS, și tinerii de azi pot realiza schimbări pozitive la fel de mari în cadrul societății noastre.
Ai fost aleasă Voluntarul nou al lunii decembrie în filiala ta, ce înseamnă aceasta pentru tine?
Deși dimensiunile filialei noastre sunt mai mici, mă simt fericită și onorată să fac parte din LSRS și să fi fost aleasă Voluntarul nou al lunii decembrie. Privesc acest lucru ca pe un vot de încredere din partea echipei, pentru care sunt recunoscătoare.