Voluntarul Nou al lunii Decembrie din filiale: Eunice Cociorvan, LSRS Turcia

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Voluntarul Nou al lunii Decembrie din filiale: Eunice Cociorvan, LSRS Turcia

EuniceCociorvanEunice Cociorvan este cel mai nou membru al LSRS, filiala Turcia. Momentan este masterandă în anul al II-lea la Facultatea de Arte și Stiințe Sociale dn cadrul Universității Sabanci din Istanbul.
Povestește-ne câte ceva despre experiența LSRS! Cu ce te ocupi și în ce proiecte te-ai implicat?
În cadrul LSRS activez ca reprezentant LSRS Bursa, din octombrie 2013. Fiind o experiență relativ recentă în cadrul acestei filiale, proiectele în care m-am implicat sunt încă în desfășurare. În același timp, particip cu plăcere la evenimentele organizate de colegii din Istanbul. În funcție de natura proiectului în care sunt implicată, și timpul alocat activităților conexe variază.

Ce îți place în LSRS?
LSRS conferă un oarecare grad de coeziune comunității studențești române din Istanbul. Personal, mi-a oferit oportunități unice de a interacționa cu studenți români din comunitatea în care mă aflu, prin participarea la proiecte și evenimente studențești.

Ai fost aleasă Voluntarul nou al lunii decembrie în filiala ta, ce înseamnă aceasta pentru tine?
Deși contribuția mea la LSRS este mai degrabă recentă, este o onoare și, în același timp, o responsabilitate. Doresc ca proiectele în care mă voi implica în viitor să reflecte entuziasmul și satisfacția de a face parte din această comunitate.