Ești curios să descoperi cum este să lucrezi într-o companie de top? L’Oreal România te invită să afli răspunsul la această întrebare în cadrul unui webinar interactiv, organizat în parteneriat cu Liga Studenților Români din Străinătate.

Când? Joi, 15 Noiembrie, începând cu ora 17:30.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi formularul următor https://bit.ly/2yjFrql și să aplici cu CV-ul. În scurt timp vei primi confirmarea înscrierii tale pe mail.

Vei avea ocazia să cunoști și să interacționezi direct cu experți din diverse zone de business (marketing, finance, operations, sales etc.), care îți vor povesti despre oportunitățile de carieră disponibile, dar și despre provocările cu care se confruntă zi de zi.

În cadrul orei petrecute alături de noi, vei putea afla mai multe detalii despre mediul de lucru, dar și despre programele de internship și proiectele destinate tinerilor, printre care se numără și Brandstorm – competiția internațională de business adresată studenților și masteranzilor.

Totodată vom discuta și despre cum se poate contura o carieră de succes într-o companie multinațională care pune accent pe dezvoltarea și promovarea angajaților.

“Noi, în cadrul L’Oreal România, ne dorim să avem echipe echilibrate între oameni cu experiență și tinere talente.

Considerăm că astfel putem îmbina cunoștințele tehnice și maturitatea profesională cu tendințele și tehnologiile noi care sunt atât de prezente în ultimii ani și care au o viteză de schimbare atât de mare.

Veniți să ne cunoaștem, să vă spunem cine suntem și să aflați cum putem contribui la dezvoltarea voastră profesională, dar și cum tinerele talente pot contribui la evoluția L’Oreal. Colegii care vor răspunde întrebărilor voastre vor fi fericiți să vă împărtășească experiențele lor.

Vă așteptăm cu drag!” – Magdalena Cring – Director Resurse Umane L’Oreal România

L’Oreal se dedică frumuseții de peste 100 de ani. Cu portofoliul său unic de 34 de branduri internaționale, diverse și complementare, Grupul a generat vânzari de peste 25.8 miliarde de euro în 2016 și a angajat 89,300 persoane la nivel mondial. Ca lider mondial în produse cosmetice, L’Oreal este prezent în toate canalele de distribuție: mass market, magazine universale, farmacii, drogherii, saloane de înfrumusețare, travel retail, magazine proprii și e-commerce.