Imi amintesc ca in liceu dormeam la ore… mereu… sau aproape mereu, lucru ce nu e posibil aici 1. pentru ca , cursurile sunt interesante, 2. fiindca esti evaluat in orice secunda. Si ca sa va spun de ce sunt cursurile mele asa de interesante, exceptand faptul ca teoria e practica si interesanta, va voi oferi exemple din ultimele doua zile:
I Cursul de Statistica in departamentul de Economie – Sincera sa fiu asta chiar e cel mai plictisitor curs pe care l-am avut, dar plictisitor in termeni americani. Si cum dupa liceu nu am vrut sa mai am treaba cu informatica datorita profilului intenstiv pe care l-am avut, am avut totusi surpriza sa vad ca desi am ales un curs de statistica economica, acesta include si programare… Ce sa-i faci acum, eram prea entuziasmata de faptul ca profesorul avea Ph.D. de la Harvard (nu s-a ridicat nici pe departe la asteptarile mele, dar nu voi dezbate acest subiect acum). Si ieri cum lucram noi pe acest program minune, profesorul a tastat ceva gresit si ce a aparut mare pe cran?
option sex not available
Toata lumea murea de ras…  Reactia profesorului: What the hell? Dupa ce eroarea a fost rectificata, totul a revenit la normal si toata lumea s-a calmat :)): option sex available
II Cursul de germana care include cultura, economie si politica – SUPER! Astazi am vazut multe video-uri care analizau tehnicile oratorice ale politicienilor nemti si un joc de cuvinte mi-a ramas intiparait in minte:
ein erotisches Gefühl, das Gefühl der Macht – un sentiment erotic, sentimentul puterii 😀