Dragi mentori,

Proiectul de Mentorat LSRS n-ar putea să aibă succesul pe care îl are fără ajutorul și dedicația mentorilor care ghidează elvii/studenții noștri în procesul de aplicare la universități din afara României. De aceea, pe lângă beneficiile poziției de mentor listate pe pagina noastră de web (http://gostudy.lsrs.ro/mentori/), echipa Proiectului de Mentorat lansează un nou proiect: Workshops Pentru Mentori. Vizitați http://www.anymeeting.com/proiectmentorat pentru a vă înregistra pentru primul workshop. Veți primi instrucțiunile de accesare a platformei de comunicare în e-mailul de confirmare a înregistrării.

Aceste workshop-uri vor lua forma unor webinars, pentru a fi cât mai accesibile tuturor mentorilor din orice parte a lumii. Primul webinar despre PERSONAL BRANDING, susținut de Irina Scarlat, Co-founder și Vice-Președinte al Akcees, va avea loc pe 12 Mai 2012, ORA 16:00 (ora României), pe ANYMEETING.

Pentru a participa la acest webinar, vă rugăm să vă înscrieți în formularul de înregistrare: http://www.anymeeting.com/PIID=ED58D7898647. Instrucțiunile de accesare a platformei AnyMeeting sunt atașate acestui e-mail.

Sperăm ca mulți dintre voi să poată participa și să ne ofere feedback despre acest webinar și despre potențiale teme pentru viitoare webinars. Toți mentorii care vor participa la webinar vor primi un mesaj automat de pe AnyMeeting după încheierea webinarului cu un chestionar scurt (3-4 întrebări) pe care vă rugăm să-l completați.

Pentru orice fel de întrebări, sugestii și/sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail a Proiectului de Mentorat, [email protected].

Mulțumesc mult și vă aștept cu nerăbdare la webinar!