Ziua de 8 Martie este sarbatorita la ProTV International cu romani frumosi si talentati la “De Suflet”

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Ziua de 8 Martie este sarbatorita la ProTV International cu romani frumosi si talentati la “De Suflet”

De suflet00052_resize

 Celor care spun ca viitorul in Romania nu va arata bine, Diana Dumitrescu le raspunde in editia  speciala de sambata, de 8 martie, ca “Romania arata mai bine ca niciodata. E frumoasa, plina  de viata, diversa si mai ales inteligenta. Daca nu sunteti de acord, fiti alaturi de mine  sambata la De Suflet, de la ora 20:30 si veti cunoaste oameni speciali, romani valorosi care  promoveaza imaginea Romaniei oriunde ajung in lume. La inceputul lui 2014 ei au sarbatorit  5 ani de cand premiaza excelenta academica, la cea de-a cincea editie a Galei Ligii Studentilor  Romani din Strainatate”, spune Diana, ce va sta de vorba cu Adina Vintan, Oana Frant si  Dragos Preda care fac parte din Liga Studentilor Romani din Strainatate. Ei ii vor nominaliza pe castigatorii Galei, studenti romani care s-au remarcat prin rezultate  extraordinare in Europa, SUA si China.

De suflet00036_resize

Momentele frumoase si cadourile de 8 Martie pentru toate doamnele si domnisoarele vor continua in aceasta editie “De Suflet” cu VUNK si Andra. Ei vin special la ProTV International sa imparta energie, zambete si buna dispozitie “Numai la doi” si sa le prezinte si romanilor din afara tarii noul videoclip al piesei interpretate impreuna. Dar cum martie este luna sarbatorilor si traditiilor si nici o petrecere autentica romaneasca nu exista fara muzica populara, Diana profita de ocazie sa le aiba alaturi de ea in studio pe Vasilica Tataru, Mariana Ionescu Capitanescu si Marcela Fota.

Bauturile si mancarurile alese sunt un ingredient important al sarbatorii, iar Daniel Zottu va spune la “De Suflet” povestea unui brand de elita in domeniul vinurilor romanesti.

Meniu